Stickers te verwijderen auto

 
 
Home

 

Stickers te verwijderen auto

We gaan het hebben over stickers verwijderen van je auto.

De beste methoden om een sticker te verwijderen
De beste methoden om een sticker te verwijderen is om hem warm te maken, tegen hitte zijn de meeste kleefstoffen op polymeerbasis niet bestand daarom werkt deze methode het beste.

Het warm maken van de sticker kan je doen met een föhn of verfbrander, kijk uit met een verbrander daar kan je je lak ook mee beschadigen.

Om te beginnen moet je ergens zijn waar stroom is voor je föhn of verfbrander, het liefste ook ergens waar het warm is, in een warme garage of buiten in de warme zon.

Maak de sticker in zijn geheel warm zodat de lijn zacht en soepel word, probeer nu met je nagel een begin te maken, blijf terwijl je de sticker los trekt de sticker verwarmen.

Heb je de stickers verwijderd dan kan je kleurverschil hebben, vooral stickers die er lang op hebben gezeten, ook kan je nog lijmresten op je auto hebben.

Probeer nooit een sticker te verwijderen met een schroevendraaier of spatel, hierdoor kan de lak beschadigen.

Lijmresten verwijderen
Lijmresten kan je eerst proberen te verwijderen met heet water en een spons, lukt dat niet probeer dan spiritus, lukt spiritus ook niet probeer dan wasbenzine.

Probeer niet de lijmresten te verwijder met agressieve middelen zoals thinner of andere agressieve chemicaliën,
Deze lossen niet alleen de lijmresten op maar kan ook de lak beschadigen of dof laten worden.

Zijn de lijmresten nu weg maak dan alles goed schoon met een sopje en poets dan je auto, hierdoor kan eventuele kleurverschil ook minder worden.

Lukt het niet om een sticker te verwijderen raadpleeg dan een specialist.

 
Stickers te verwijderen auto met Morpheus op YouTube 

 

Home