Ruitensproeiervloeistof bijvullen auto

 
 
Home

 

 

Ruitensproeiervloeistof bijvullen auto
We gaan het hebben over Ruitensproeiervloeistof bijvullen, waarom de Ruitensproeiervloeistof bijvullen.

Als je voorruit vies is wil je hem weer graag schoon hebben, door de ruitensproeiervloeistof te gebruiken in combinatie met je ruitenwissers maak je je voorraam weer mooi schoon.

Is de ruitensproeiervloeistof op dan heb je dus een probleem en kan je niet veilig aan het verkeer deel nemen als je voorraam vies is.

Er bestaan twee soorten ruitensproeiervloeistof: een zomer en een winter vloeistof. De zomer vloeistof is vaak roze of geel van kleur, de winter vloeistof vaak blauw. De winter vloeistof bevat antivries en is daardoor bestand tegen lagere temperaturen.

Stap 1
Ontgrendel de motorkap. Weet je niet waar de hendel zit, zoek dit dan op in het boekje van de auto. Bekijk dan ook meteen waar het reservoir van de ruitensproeiervloeistof zit, mensen willen het nogal eens in het verkeerde reservoir gooien van de koelvloeistof.

Stap 2
Open de windhaak. Open vervolgens de motorkap en zet deze op de standaard.

Stap 3
Open de dop van het ruitensproeiervloeistofreservoir. Vaak herken je dat reservoir aan een plaatje van een raam met straaltjes water.

Stap 4
Vul het reservoir met ruitensproeiervloeistof, totdat hij vol is. Vergeet niet na het vullen de dop van het reservoir ook weer dicht te doen.

 
Ruitensproeiervloeistof bijvullen auto met Morpheus op YouTube  YouTube

 

Home